Gheorghe Popescu a investit 10 mil. euro in Doldora Bazaar   septembrie 20th, 2010

mediafax.roOmul de afaceri Gheorghe Popescu, fost component al echipei nationale de fotbal, va deschide in luna octombrie centrul comercial Doldora Bazaar, amplasat in apropiere de Piata Rahova, dupa o investitie de circa 10 milioane de euro.

In cadrul complexului nu mai sunt foarte multe spatii de inchiriat, iar ritmul de inchiriere creste in fiecare zi, a declarat Popescu, citat de Wall-Street.ro. Acesta considera ca oamenii au fost atrasi de pachetele de reduceri oferite si de rapiditatea cu care s-a ridicat constructia.

Pentru inchirerea spatiilor, omul de afaceri ofera cinci pachete de oferte, denumite Bronz, Argint, Aur, Platina si Diamant. Astfel, pachetul Bronz este cel mai ieftin si include prima luna gratis, cu conditia ca plata chiriei sa se faca in avans pentru prima luna. La polul opus, pachetul Diamant ofera cinci luni gratis, daca plata chiriei se face in avans pentru trei luni, iar chiriasul are reducere de pana la 50% pentru primul an de contract in revista Doldora Magazin si beneficiaza de spoturi radio in interiorul centrului.

Doldora Bazar este amplasat pe strada Pucheni, pe un teren cu o suprafata de 12.300 mp si va fi deschis toate zilele saptamanii. Complexul va cuprinde si 200 de locuri de parcare, iar spatiile inchiriate pana in prezent au suprafate cuprinse intre 6 si 40 mp.

D. B.

12:50

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii