Petrecere cu 21.000 invitati, dintr-o eroare pe Facebook   septembrie 20th, 2010

(foto: ectsiasi.ro)

Orice persoana isi doreste sa aiba o petrecere reusita cand isi sarbatoreste ziua de nastere. Pentru o adolescenta din Anglia, organizarea unui astfel de eveniment a scapat insa de sub control. Nu mai putin de 21.000 de persoane au anuntat ca vin la ziua ei, chiar daca fata isi dorea doar 15 invitati.

Rebecca Javeleau, in varsta de 14 ani, a anuntat prin intermediul Facebook-ului ca va da o petrecere. Mai mult, ea si-a facut publice, din greseala, adresa si numarul de telefon pe reteaua de socializare, iar acum traieste cu teama ca zeci de mii de persoane vor veni in apartamentul neincapator al parintilor ei, informeaza Daily Mail.

Parintii fetei au anuntat polita, care va patrula in zona pentru a se asigura ca nu vor aparea grupuri care sa creeze haos. Mama Rebeccai a sters datele de pe contul fiicei ei, insa utilizatorii au inceput sa creeze grupuri noi prin care sa informeze si alte persoane despre respectiva petrecere.

Printre cei care au dat curs invitatiei, se numara si persoane care se folosesc de conturile false ale unor celebritati precum Justin Bieber, Susan Boyle si Stevie Wonder.

A.A.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii