REVISTA PRESEI MONDENE. Catalin Crisan se insoara din nou. Nicoleta Luciu goala pentru audienta tv   septembrie 20th, 2010

(foto:maiuca)

Dupa ce in urma cu un an a lasat pe multa lume uimita de divortul de Lucia Bubulac, Catalin Crisan a inceput o noua poveste de dragoste tot cu o doctorita, Alina Cupsa. Lucrurile intre cei doi par sa fie serioase, detalii aflam din Cancan. Toamna si-a facut simtita prezenta si la tv, unde s-a deschis sezonul telenovelelor. Pentru a bate concurenta, Acasa tv a distribuit-o pe Nicoleta Luciu intr-un rol foarte senzual in care e protagonista unor scene fierbinti. Din Click aflam amanunte de la filmare, date chiar de frumoasa bruneta.

Traiesc o frumoasa poveste de dragoste de mai bine de un an si in luna iunie s-au logodit la Biserica Romana din Ierusalim. Catalina Crisan si iubita lui Alina Cupsa au fost plecati de curand intr-o vacanta pe Costa del Sol, in Spania de unde s-au intors cu ganduri serioase. Cei doi au hotarat sa-si oficializeze relatia, relateaza Cancan.

„Ne vom casatori la anul. Nu am stabilit inca data. Dar stim sigur ca vom avea o singura pereche de nasi”, a declarat Catalin Crisan.

Pentru aceasta toamna, trusturile au pregatit telenovele care se intrec in scene cat mai fierbinti pentru deliciul publicului. Antena 1 o are ca protagonista pe Tania Budi in „Narcisa Salbatica” iar Acasa TV a distribuit-o pe Luciu in „Iubire si onoare” , unde interpreteaza rolul uneia dintre sotiile musulmanului Aziz. „Secventa de dragoste a iesit din prima, nu ne-au trebuit prea multe repetitii, am ascultat cu atentie indicatiile regizorului Iura Luncasu. La nici o secventa de dragoste n-am avut atatea emotii, ca la aceasta. A trebuit sa dansez din buric, iar eu nu pot sa spun ca dansez la fel de bine ca araboaicele, dar m-am straduit sa iasa bine”, povesteste Nicoleta, citata de Click.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii