Nasturii, din nou la moda   septembrie 21st, 2010

Foto: casualwear.ro

 

Nasturii tip buton, care au aparut pentru prima data in colectiile de la Louis Vuitton, Chanel, sau Bally si au fost un adevarat fenomen in anii ’80, se reintorc in centru atentiei. Butonii s-au aflat in “hibernare” timp de ani buni, in timp ce fermoarul s-a aflat in centrul atentiei.

In acest sezon nasturii metalici au reiesit la rampa, fiind prezenti in toate colectiile marilor designeri, informeaza Vogue.

In creatiile de toamna/iarna 2010 se regasesc nasturi in stil militar la Burberry, de alama la Balmain, pozitionati pe doua randuri in colectiile Oscar de la Renta si supradimensionati la Louis Vuitton.

In tinutele prezentate de Christian Dior se regasesc pantalonii cu nasturi, iar Marc Jacobs a creat o linie in care se regasesc butonii stralucitori, dar elementul principal al colectiei sunt paltoanele cu nasturi din tesaturi.

In aceasta toamna puteti purta hainele navy sau de culoare rosie cu butoni de alama, sau daca vreti sa fiti mai discreta purtati un singur rand de butoni, plasati sub gulerul de la bluza. Butonii mai discreti sunt la fel de puternici ca si cei mai mari, sunt un punct de focalizare si atrag atentia asupra tinutei dumneavoastra.

D.G.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii