REVISTA PRESEI MONDENE: Madalin Ionescu a demisionat de la Antena1. Fiul secret al lui Botezatu, candidat la „Burlacul”   septembrie 21st, 2010

(foto: ziare.com)

Dupa ce a fost inlaturat de pe scaunul de prezentator al emisiunii „Acces Direct”, Madalin Ionescu a plecat oficial de la postul din Baneasa, renuntand la contractul valabil pana la finalul acestui an, titreaza Ring. Iar din Click citim ca „fiul” secret al lui Catalin Botezatu, tanarul Andrei Iordache, ar fi fost la un pas sa prezinte continuarea popularului show in urma caruia designerul si-a gasit aleasa inimii.

Dupa ce sefii sai au decis ca de la inceputul noului sezon al emisiunii sa fie inlocuit de stirista Simona Gherghe, fostul prezentator al „Acces Direct”, Madalin Ionescu, si-a depus luni demisia, citim, in exclusivitate, in Ring.

Ionescu a renuntat astfel la contractul valabil pana la finalul anului, dar si la o posibila colaborara cu „surorile” Antena 2 sau Antena3. „Debarcat de la carma show-ului „Acces Direct” si inlocuit cu Simona Gherghe chiar inainte de noul sezon, Madalin Ionescu a renuntat de bunavoie la contractul pe care il semnase initial cu Antena 1 pana in decembrie 2011. (…) Madalin s-a ambitionat si a refuzat sa treaca pe Antena 2, 3 sau Euforia TV. El a acceptat in schimb sa poarte negocieri dure pentru a se transfera in afara trustului”.

Cel mai probabil, televiziunea la care va ajunge sa realizeze, din octombrie, o emisiune impreuna cu noua sa partenera de viata, Madalina Siscanu, este Kanal D.

Cat priveste un alt show difuzat de televiziunea din Baneasa, „Burlacul”, aflam din Click faptul ca „fiul” secret al designerului Catalin Botezatu, Andrei Iordache, ar fi fost un posibil candidat pentru o continuare a emisiunii.

Un singur lucru l-a impiedicat pe creatorul de moda sa-i predea lui Andrei stafeta: la doar 24 de ani, acesta din urma e prea tanar pentru un asemenea proiect. „Din pacate, iata ca tocmai varsta lui Iordache a fost un impediment, iar acesta a pierdut contractul pe ultima suta de metri, cu doar cateva zile inainte sa semneze. Producatorii au reconsiderat decizia si au renuntat la aceasta varianta, preferand un barbat ceva mai „copt”.

C.S.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii