Ploiesti: Un tanar decodeaza telefoane de ultima generatie in folosul bolnavilor de cancer   septembrie 22nd, 2010

Foto: adevarul.ro

Un student ploiestean, care a reusit sa invinga cancerul,  a descoperit o metoda legala si sigura de decodare a unui telefon performant. Banii primiti din donatiile celor care i-au utilizat solutia sunt redirectionati catre tinerii supravietuitori de cancer, scrie Adevarul de Ploiesti.

Razvan Ghituleasa are 22 ani de ani urmeaza, in paralel, cursurile a doua facultati, cea de Drept si cea de Psihologie. Mai mult, el este un membru activ in cadrul unor ONG-uri puternice. Unul dintre acestea este „Little People”, o organizatie nonguvernamentala care deruleaza diverse campanii de constientizare sustinuta de tinerii supravietuitori de cancer.

In vara lui 2005, Razvan a fost diagnosticat cu leucemie acuta limfoblastica si, timp de trei ani, a facut chimioterapie ca metoda de tratament, iar boala de care sufera s-a ameliorat.

„Mintea ne controleaza trupul, de aceea cred ca cel mai bun tratament pentru un organism bolnav il poate da psihicul nostru. In cadrul organizatiei «Little People», mergem prin sectiile de oncologie ale spitalelor din tara pentru a sta de vorba cu tinerii bolnavi de cancer. Le spun cat de important este sa fie curajosi si sa aiba tot felul de preocupari pentru a reusi sa invinga boala. Ma dau pe mine exemplu. Una dintre marile mele pasiuni este telefonia mobila. Ma ocup de decodarea unor telefoane performante. Acest lucru imi ocupa timpul intr-un mod inteligent”, explica ploiesteanul.

Tanarul prezinta toate etapele pe care trebuie sa le urmeze cei care vor sa decodeze telefonul pe blogul sau. Banii primiti, ca donatie, din partea celor care i-au folosit metoda, sunt directionati catre organizatia „Little People”, pentru sustinerea tinerilor supravietuitori de cancer.

A.C.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii