REVISTA PRESEI MONDENE. Valentina Pelinel nu-si paraseste sotul, chiar daca va da faliment. Van Damme: intalniri nocturne cu o romanca   septembrie 22nd, 2010

(foto:omniandra.blogspot)

Criza financiara loveste si in oamenii cu averi considerabile. Unul dintre cele mai avute cupluri de pe plaiurile noastre pare sa aiba probleme cu averea. In ciuda momentelor grele prin care trec, Valentina Pelinel isi sprijina sotul, detalii aflam din Click. Aflat la filmari in Romania, actorul Jean Claude Van Damme a regizat si o descindere a unei blonde mioritice in hotelul in care este cazat, pentru a nu fi observata de paparazzi. Filmul intregului scenariu este prezentat pe larg in Cancan.

Cuplul Boureanu – Pelinel este executat silit de catre executorii bancarii, care incearca sa recupereze credite in valoare de opt milioane de euro, potrivit Click.

Desi sotul se afla in dificultati financiare, pentru fotomodelul Valentina Pelinel nu este speriata de greutatile prin care trec in acest moment si spune ca ii va sta alaturi chiar si daca acesta va pierde averea.

”Toata lumea stie ca este criza mondiala! Orice om are probleme cu banii si cu plata ratelor. Deocamdata nu stim ce vom face cu banca dar, chiar daca ne va lua terenurile, asta este. Eu il sprijin pe sotul meu si nu am sa-l las niciodata singur, chiar daca va da faliment!”, a declarat frumoasa blonda.

Revenind la sederea lui Van Damme la Bucuresti, se pare ca acestuia ii place viata pe care o duce departe de casa. Actorul a petrecut in urma cu doua seri la un restaurant din zona Herastrau, impreuna cu cativa prieteni si o blonda pe nume Andreea Ungureanu. Dupa ce au parasit locatia respectiva, blonda a fost escortata de unul din bodyguarzii actorului pe usa din spate a hotelului Radisson unde este cazat Van Damme, transmite Cancan.

R.P.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii