Fondatorul companiei Jean-Paul Gaultier se va intalni cu 16 creatori romani la Bucuresti   septembrie 23rd, 2010

(foto: wikipedia.org)

Prima vizita in Romania a lui Donald Potard, fondatorul companiei Jean-Paul Gaultier, va avea loc luni, in cadrul evenimentului organizat de Pasarela, festivalul de moda de la Bucuresti.

Potard va deschide seria de evenimente de moda din acest an si va sustine conferinta „Luxul: Mit sau realitate”, urmata in aceeasi seara de o prezentare de moda de tip performance „Regard Mode Roumain” care va avea loc la Muzeul George Enescu, informeaza mediafax.ro. Tinutele sunt selectate din creatiile a 16 designeri romani, din Bucuresti, Cluj-Napoca si Iasi, printre care Doina Levintza, Wilhemina Artz, Lena Criveanu si Mihaela Glavan.

„Donald Potard este un personaj de neevitat in moda franceza si este cunoscut pe plan international. El poate oferi solutii… Cum ar fi ca Roz Alb de Mura sa ajunga la Christian Dior? Sunt convins ca exista multi creatori romani care au talent si pot ajunge directori artistici in mari case de moda, dar nu sunt cunoscuti”, a spus Phillippe Guillet de Saint Mart, directorul artistic al festivalului, intr-o conferinta de presa la Ambasada Frantei.

L.M.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii