Jamie Lee Curtis si Sigourney Weaver – de doua ori mai frumoase in rochii identice   septembrie 23rd, 2010

(foto: mihaelaanghel)

Doua dintre cele mai mari vedete ale cinematografiei americane, Jamie Lee Curtis si Sigourney Weaver au avut o aparitie incantatoare pe covorul rosu, la premiera noului lor film „You Again”, purtand aceeasi rochie pentru a recrea o scena din pelicula.

Chiar daca este una dintre cele mai mari „greseli” de moda pe care toata lumea buna de la Hollywood incearca sa o evite, veteranele ecranului au imbracat aceeasi rochie asimetrica, creata de David Meister, iar momentul a fost savurat cu amuzament de cei prezenti, titreaza Daily Mail. Vedetele au dorit sa refaca o scena din noul film, in care portretizeaza doua rivale din liceu, care se intalnesc la logodna copiilor lor si unde, bineinteles, poarta rochii roz identice.

Weaver si Curtis au glumit cu fotografii prezenti la eveniment, spunand ca sunt „absolut uimite” de aceasta „coincidenta” monumentala. Chiar daca acestea au foarte multi ani de cariera actoriceasca, „You Again” este primul film in care joaca impreuna. „A fost o adevarata placere sa joc impreuna cu ea (Jamie Lee Curtis n.r.). A fost amuzant sa o urasc in timpul filmarilor, pentru ca in realitate tin foarte mult la ea” a declarat Sigourney intr-un interviu recent.

Pentru fotografii click AICI.

L.M.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii