REVISTA PRESEI MONDENE Marciuc si Enache, sub acelasi acoperis. Intalnire surpriza pentru Ana Maria Ferenz la New York   septembrie 23rd, 2010

(foto: myidol.ro)

Povestea lor de dragoste isi are inceputurile in urma cu aproape 15 ani. Cu toate acestea, Iuliana Marciuc si solistul Adrian Enache ajung abia in aceasta toamna sa se mute impreuna. Detalii, in Click. Iar din paginile Cancan aflam cu cine s-a intalnit cantareata Ana Maria Ferenz in timpul vacantei sale la New York.

Fericire mare pentru cuplul format din realizatoarea TVR Iuliana Marciuc si solistul Adrian Enache. Dupa ce in aceasta vara s-au logodit in Bulgaria, artistul fiind intre timp, un om divortat, cei doi ajung, in sfarsit, sa locuiasca sub acelasi acoperis. Asta pentru ca, luni bune dupa logodna cu Iuliana, Enache a stat in aceeasi casa cu fosta sotie si cu fiica lor de 14 ani. De ideea mutarii ar fi foarte incantata chiar fosta sa partenera de viata, Corina: „Ar fi bine sa fie asa, sa scap, in sfarsit de el! Oricum, chiar daca mai locuiam impreuna, aveam vieti paralele. Nu i-am mai spalat, iar de gatit nici nu poate fi vorba. A angajat o femeie care sa se ocupe de menajul lui. Singurul lucru pe care il mai imparteam era factura de intretinere a casei”, spune aceasta pentru Click.

In tot acest timp, cantareata Anamaria Ferent se afla in vacanta in Statele Unite, la New York. Acolo a avut parte de o surpriza extrem de placuta, asistand la un spectacol pe Broadway, in care danseaza tanarul Alexandru Gheciu, fostul sau partener din sezonul al noualea al emisiunii „Dansez pentru tine” . „Sasha face cursuri de dans pe Broadway si m-a chemat si pe mine la o reprezentatie! L-am vazut si l-am filmat si nu glumesc cand spun ca a fost cel mai bun!”, a declarat Anamaria, potrivit Cancan.

Mai mult, Alexandru i-a dezvaluit solistei cateva din secretele  artistilor newyorkezi, aratandu-i si culisele teatrului de pe Broadway.

C.S.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii