Terapie de cuplu cu ajutorul pantofilor Manolo Blahnik   septembrie 23rd, 2010

(foto: cosmopolitan)

Povestea lui Manolo Blahnik a inceput in 1973 la Londra, cand a creat prima sa colectie pentru Ossie Clark, unul dintre cei mai renumiti designeri britanici. De atunci pantofii lui au devenit un adevarat brand. Si mai nou, se pare ca multe cupluri au fost salvate datorita minunatelor incaltari.

„Reactia masculina la tocuri este pe jumatate normala si pe jumatate perversiune, dar cativa barbati au recunoscut ca le-am salvat casnicia” a declarat creatorul intr-un inverviu acordat revistei Vogue. „Primul lucru la care se uita un barbat sunt picioarele femeii si nu exista nimic mai atragator decat tocurile inalte”, a mai adaugat acesta.

Legenda din domeniul modei, ale carei creatii sunt purtate de vedete precum Sarah Jessica Parker sau Naomi Campbell spune ca nu este interesat de lumea celebritatilor. „Nu este vorba de vulgaritatea de acolo – vulgaritatea si prostul gust sunt ok cateodata – dar cand toti fotbalistii iti cumpara pantofii… chiar nu ma intereseaza lumea asta. Printesa Diana a fost speciala. Ea imi purta pantofii cu o gratie pe care am mai vazut-o doar la Julie Christie” mai spune Manolo Blahnik.

L.M.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii