Udrea: Ajutorul de 100 de milioane de euro pentru Moldova, o prioritate a Guvernului   septembrie 23rd, 2010

Foto: paginademedia.ro

Ministrul Dezvoltarii regionale si Turismului, Elena Udrea, care se afla intr-o vizita la Chisinau, l-a asigurat pe presedintele interimar al Republicii Moldova, Mihai Ghimpu, ca acordarea ajutorului promis, de 100 de milioane de euro, reprezinta o prioritate pentru Executivul de la Bucuresti. Udrea a semnat joi Protocolul aditonal la acordul de sustinere financiara nerambursabila a Republicii Moldova, relateaza Agerpres.

Potrivit documentului semnat astazi la Chisinau, o parte din ajutorul de 100 milioane de euro, promis de Romania Republicii Moldova, este destinata victimelor inundatiilor din aceasta vara. Cea mai mare parte a sumelor acordate de Executivul de la Bucuresti va merge catre constructia de locuinte pentru persoanelor sinistrate.

Dupa cum aminteste Agrepres, guvernele Romaniei si Republicii Moldova au semnat la 27 aprilie, la Bucuresti, un acord prin care tara noastra va acorda Republicii Moldova, in decurs de patru ani, un ajutor financiar nerambursabil in valoare de 100 milioane de euro. (A.S.)

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii