Cand pasiunea pentru gatit devine arta septembrie 24th, 2010
Putin oregano acolo, un pic de piper dincolo si pare ca totul se rezuma la micile detalii care dau atat de multa savoare mancarii. Astfel, aceasta adevarata arta poate fi stapanita de oricine, atat timp cat printre ingrediente este inclusa si pasiunea.
Un fel de mancare apetisant incepe cu mult inainte de a fi asezat pe farfurie, trebuie preparat cu mult respect si va avea un gust complet diferit, decat atunci cand este facut in graba, informeaza burlingtonfreepress.com.
De asemenea, aspectul farfuriilor este foarte important – cea mai buna alegere un model simplu, iar pentru salate este de preferat folosirea bolurilor individuale – in stil italian.
Un alt mic truc la servirea platourilor este acela de a adauga intotdeauna ceva proaspat, o crenguta de patrunjel, o floare comestibila sau chiar felii de fructe. Toate aceste detalii conving participantii la masa ca merita sa admire aranjamentul din farfurie, inainte de a incepe sa guste preparatele.
L.M.