Lenny Kravitz surprins pe strada imbracat ca o femeie   septembrie 24th, 2010

Foto: wikipedia

 

E un rock star dur, ce a frant milioane de inimi, dar iata ca sub aceasta masca se ascunde un suflet de …femeie. Se pare ca Lenny Kravitz a dus dragostea sa pentru femei cam departe, de vreme ce a ajuns sa se imbrace asemeni reprezentantele sexului feminin.

Cantaretul si-a aratat recent latura feminina a personalitatii sale, fiind vazut recent pe strazile New York-ului imbracat ca o femeie, informeaza Daily Mail.

Lenny, in varsta de 46 de ani, a fost fotografiat intr-o tinuta foarte ciudata, parca desprinsa din cantecul lui, “American Woman”. Starul purta un pulover albastru lung, stil rochie, pantaloni de piele si cizme lungi cu o talpa foarte inalta. Kravitz a asortat la aceasta tinuta o pereche de ochelari negri si o geanta stil postas.

Daca pentru cizmele cu talpa platforma mai exista o explicatie, Lenny nefiind foarte inalt, pentru restul hainelor, cantaretul nu prea are scuza.

Poate ca Lenny vrea doar sa fie la moda, el fiind fotografiat acum o saptamana in primul rand al mai multor prezentari de la Saptamana Modei din New York.

D.G.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii