REVISTA PRESEI MONDENE: Viitoarea mamica Maria Marinescu are patru medici in tot atatea tari. Barbatul ideal pentru Ramona Badescu   septembrie 24th, 2010

(foto: kissnews.ro)

Momentul in care va aduce pe lume primul ei copil este foarte important pentru fostul designer Maria Marinescu. Din acest motiv, ea s-a asigurat ca are de unde alege cand e vorba de specialistii care o vor asista la nastere. Este vorba de medici din patru mari orase ale lumii. Care sunt acestea, cititi in Cancan. Din Libertatea citim ca Iuliana Marciuc are planuri mari in cariera: vrea sa predea jurnalism de televiziune. Cat despre actrita Ramona Badescu, aceasta a acceptat sa le dezvaluie jurnalistilor de la Cancan cum arata, pentru ea, barbatul ideal.

Maria Marinescu e cat se poate de fericita, dar si de emotionata. Peste doar doua luni, va deveni mamica. In acest sens, scriu jurnalistii Cancan, ea s-a asigurat ca are doctori in orase din patru tari, care o vor asista in momentul cand bebelusul ei va veni pe lume. Este vorba de specialisti aflati la specialisti la Viena, Paris, New York, dar si Bucuresti. „Din precautie sau, pur si simplu, pentru ca se stie capricioasa, Maria si-a angajat patru medici in patru colturi ale lumii si, de cand a aflat ca este insarcinata, le trece tuturor pragul cabinetelor. In aceste conditii, are totul aranjat ca sa nasca atat in SUA, la New York, cat si in Bucuresti, Viena sau Paris. Potrivit apropiatilor ei insa, Romania a fost scoasa de pe lista, destinatie preferata devenind Viena”, titreaza sursa citata.

Pentru ca-si iubeste meseria, si experienta de ani buni in domeniu ii este, cu siguranta, de mare ajutor, realizatoarea TVR Iuliana Marciuc a decis sa predea jurnalism. ” Vrea ca tinerii sa beneficieze de experienta ei in domeniul jurnalismului, astfel incat o sa le predea copiilor tainele acestei meserii. Jurnalista s-a inscris la cursuri de psihopedagogie. Dupa finalizarea acestora, ea va deveni profesoara de jurnalism in televiziune”, titreaza Libertatea.

Arata foarte bine si se simte excelent in pielea sa. Actrita Ramona Badescu a acordat un interviu tabloidului Cancan, in care vorbeste despre barbatul ideal, despre faptul ca isi doreste o fetita, dar si despre planurile sale in ceea ce priveste cariera in muzica.

Ea spune ca nu isi doreste o relatie cu un tip mai tanar decat ea. Dimpotriva, ar alege oricand un barbat matur.  „Tinerii ii las prietenelor mele sau lui Demi Moore. Mie imi plac barbatii maturi. In afara ca nu iubesc localurile sau discoteca, nici nu as avea lucruri in comun cu un tanar. El ar vrea sa se duca sa se distreze, sa bea, sa danseze, eu nu am timp, trebuie sa lucrez, am proiecte, am munca mea… Pana acum nu am avut nicio relatie cu un barbat mai tanar decat mine”, afirma actrita stabilita de ani buni in Italia.

C.S.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii