Traficul in zona Palatului Parlamentului va fi restrictionat duminica   septembrie 24th, 2010

Foto: romanialibera.ro

Traficul in jurul Palatului Parlamentului va fi restrictionat, duminica, 26 septembrie, timp de o ora, cu ocazia celei de-a cincea editie a Crosului Petrom, care se va desfasura pentru prima oara in acest perimetru, spre deosebire de anii precedenti, anunta  ziare.ro.

Traseul crosului este de aproximativ 4 kilometri si se va defasura pe Bulevardul Libertatii, Calea 13 Septembrie, Strada Izvor, Bulevardul Natiunile Unite, cu sosire pe Bulevardul Libertatii, intersectia cu Bulevardul Unirii. Startul se va da la ora 11.00, iar concurentii se pot inscrie in Piata Constitutiei, incepand cu ora 8.30.

Astfel, intre orele 11.00 si 12.00 vor fi inchise traficului Piata Constitutiei, Bulevardul Libertatii, Calea 13 Septembrie, Strada Izvor, Bulevardul Natiunile Unite si toate strazile care intersecteaza traseul crosului.

De asemenea, Piata Constitutiei va gazdui, intre 8.30 si 15.00, un spectacol cu activitati sportive si demonstratii artistice: escalada, lupte, fitness, ciclism, tenis, baschet, freestyle football, kangoo jumps sau rolling balls.

A.C.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii