REVISTA PRESEI MONDENE. Adelina Petritu: „Actele ne-au distrus casnicia”. Luciu, maestra la scene de sex   septembrie 25th, 2010

(foto:agentia.org)

O putem numi, si pe buna dreptate, telenovela anului. S-au despartit, si-au aruncat unul altuia vorbe urate prin intermediul presei, si acum, dupa cateva luni de la divort, par sa fie mai indragostiti ca niciodata si isi refac juramintele la televizor, pentru deliciul publicului. Lucrurile par sa nu fie tocmai asa in viata reala a Adelinei Petritu si Liviu Varciu,  detaliile le aflam din Libertatea. Filmarile la telenovela Iubire si Onoare nu sunt o problema pentru Nicoleta Luciu. Ce i-a dat frumoasei actrite batai de cap la filmari, aflam din Cancan.

Multa lume a fost surprinsa de gestul lui Liviu Varciu, de a cere in direct de sotie pe Adelina la emisiunea Happy Hour. Gurile rele spun ca totul a fost o regizare pura de dragul audientei. Se pare ca si frumoasa bruneta are aceeasi parere.

“Am spus «Da» pentru rating, totul a fost improvizat, iar inelul pe care mi l-a pus pe deget era al cuiva din regie. Nu ma voi mai marita niciodata cu Liviu. Actele ne-au distrus casnicia. Din momentul in care ne-am casatorit, au inceput problemele. Relatia noastra o sa mearga mai bine daca nu vom fi sot si sotie. Deocamdata ne este bine asa”, a precizat Adelina pentru Libertatea.

Se pare ca frumoasa bruneta nu are planuri serioase pentru a-si intemeia a adevarata familie, deoarece declara ca deocamdata cariera este pentru ea mai importanta. “Nu-i voi face prea curand un copil lui Liviu. Avem lucruri mai importante de facut acum”, a mai adaugat Adelina.

Nicoleta pare sa fi avut mai mult de munca la scenele de dans din buric decat la cele de sex. „Nu spun ca este usor sa joci scenele de sex, dar in timp am capatat experienta, stiu cum sa ma pozitionez fata de camera, astfel incat filmarea sa iasa din prima. Pentru mine, de exemplu, în «Iubire şi onoare», partea de bellydance a fost mai dificila”, a declarat pentru Cancan, Nicoleta Luciu.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii