Berea draft devine preferinta consumatorilor cu pretentii   septembrie 27th, 2010

(foto: apropo.ro)

Chiar daca criza economica a dus la inchiderea in lume a unui numar mare de baruri, bautorii mai pretentiosi mentin vanzarile de bere la draft la un nivel ridicat. Si tot mai multe femei si tineri prefera bautura acidulata, care a inceput sa isi piarda eticheta traditionala a sticlei de bere.

Conform datelor prezentate in Raportul Cask, Bautura Nationala a Marii Britanii 2010-2011, berea a devenit cu mult mai apreciata, recrutand peste 100.000 de fani in ultimii trei ani, titreaza guardian.co.uk. Cei ce prefera berea draft sunt persoane cu venituri ridicate, care viziteaza barurile mult mai des si au tendita de cheltui mai mult, cand ies in oras.

„Chiar daca iesim din recesiune, am devenit mult mai atenti cu ce cumparam, mai ales cand este vorba de mancare si bautura, am inceput sa apreciem mult mai mult traditia si provenienta, valorile pe care mi le ofera o bere buna de butoi”, spune Pete Brown, autorul raportului Cask. „Berea de butoi este alegerea perfecta la masa, pentru ca ingredientele naturale si aromele puternice complementeaza minunat foarte multe feluri de mancare din meniu”, a adaugat Rachel Evans, manager de calitate al bauturilor la M&B.

L.M.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii