REVISTA PRESEI MONDENE: Monica Columbeanu da casnicia cu Irinel pe un contract in America. Delia, furioasa: „La mine acasa nu e bordel!”   septembrie 27th, 2010

(foto: myidol.ro)

In timp ce multi o vedeau extrem de fericita cu viata de familie, alaturi de milionarul Irinel si de fiica lor, Irina, Monica Columbeanu nu a renuntat sa isi urmeze un vis: acela de a avea o cariera in strainatate. Iar planurile s-au concretizat recent printr-un contract cu o cunoscuta agentie de peste Ocean. Dar se pare ca succesul profesional inseamna distrugerea relatiei cu Irinel. Amanunte, in Click. Iar din Ring aflam de furia cantaretei Delia Matache la auzul zvonurilor ca managerul ei, Lucian Mitrea, sotul solistei Andreea Banica, ar folosi casa ei pentru a se intalni cu alte femei.

De mai bine de doua luni, Monica Columbeanu nu a mai fost vazuta in paginile presei mondene. A avut un motiv cat se poate de intemeiat pentru “absenta”: a fost plecata din tara, preocupata sa isi aranjeze cariera. Monica a fost vedeta unor sedinte foto realizate la Paris si Los Angeles, reusind la finalul acestora sa figureze printre modelele celebrei agentii internationale Elite Model, alaturi de cele mai cunoscute fotomodele de pe Planeta: Alessandra Ambrosio, Ana Beatriz Barros, Moran Atias.

„Asadar, in timp ce in Romania divortul de Iri e considerat iminent, Moni pune paie pe foc si a confirmat pentru Click! ca a devenit model Elite. Conform contractului, ea se afla intr-o baza de date internationala, la care au acces regizori, fotografi, producatori TV, manageri ai revistelor de specialitate si designeri. (…) Chiar daca distanta ii poate periclita mariajul, Monica s-a integrat de minune in tara tuturor posibilitatilor: are apartament inchiriat si prieteni celebri”, titreaza in exclusivitate Click.

Revenind la supararea Deliei, citim din Ring ca solista a fost extrem de deranjata de zvonurile conform careia sotul colegei ei de breasla – Andreea Banica – ar  folosi casa ei pentru a se intalni cu presupusele amante. „Suspectata ca i-ar oferi alibiul perfect si chiar propriul apartament managerului ei, Lucian Mitrea, in timpul escapadelor sale amoroase cu diverse domnisoare, Delia Matache a declarat ca nu joaca rolul de paravan in fata Andreei Banica. (…) Lucian Mitrea imi este prieten si mi se pare normal sa-l primesc la mine acasa. Mi-a facut o vizita ca intre prieteni. Dar ce credeti ca-i la mine?! Casa de toleranta, bordel?! Asta mi-ar mai trebui!”, a declarat Delia.

Scandalul a fost declansat dupa ce o echipa de paparazzi l-ar fi surprins pe Lucian intrand cu o bruneta in blocul unde locuieste solista. Acestea nu sunt primele acuze la adresa lui Lucian Mitrea. Impresarul a mai fost banuit ca ar insela-o pe Andreea Banica, dar de fiecare data cantareata a sarit in apararea partenerului ei de viata, negand orice zvon.

C.S.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii