Trenuri private pentru clujeni: Accelerat la pret de Personal – VIDEO   septembrie 27th, 2010

Biletele se pot achizitiona direct din tren (foto: mersul-trenurilor.uv.ro)

Persoanele care vor sa calatoreasca pe rutele care lega Cluj-Napoca de Oradea si Bistrita au posibilitatea de a alege serviciile feroviare ale unei companii private, anunta Ziua de Cluj.

Trenurile private au intrat in functiune din 15 septembrie. Acestea au garnituri moderne care circula cu viteza de accelerat, ofera un confort sporit, iar pretul este echivalent cu cel al unui tren personal. O cursa intre Cluj-Napoca si Oradea costa doar 14,60 lei, iar un drum pana la Bistrita se achita cu 12,40 lei.

In plus, Transferoviar Grup, compania care opereaza aceste transporturi, ofera gratuitati si reduceri pentru elevi, studenti si persoanele defavorizate, la fel ca si la CFR Calatori.

“Nu avem casierii la gara, la noi se plateste direct in tren. Am inceput din 15 septembrie. Cred ca acum, cand incep facultatile, vom avea multi calatori”, a declarat Daraban Imre, sef de tren pe ruta Cluj-Napoca – Oradea.

Potrivit acestuia, cei care au ales pana acum sa calatoreasca cu trenurile companiei private sunt incantati de conditiile oferite.

“Trenurile noastre au usi automate si cate doua toalete la fiecare 81 de metri. Sunt construite in Germania. Oamenii vin, se mira, sunt multumiti de confort, chiar si iluminatul in interior este diferit de cel cu care erau obisnuiti in vechile trenuri romanesti. S-a intamplat sa urce din curiozitate oameni care isi luasera deja bilete la personal, apoi s-au razgandit, au mers la casierie in gara ca sa isi ia banii pe bilet inapoi si au calatorit cu noi”, a mai spus seful de tren.

Vezi video AICI

C.A.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii