Viata in aceeasi casa cu fostul iubit   septembrie 27th, 2010

(foto: egirl.ro)

Dupa o anumita perioada de cand formeaza un cuplu, partenerii se muta in aceeasi casa. Insa cand relatia de iubire se destrama, locuitul sub acelasi acoperis poate fi dificil. Specialistii va dau insa cateva sfaturi cat sa nu ajungeti sa va certati.

Primul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa stabiliti o data pana la care unul dintre voi sa se mute. Asa veti evita certurile inutile. Locuitul impreuna trebuie sa fie o situatie temporara, recomanda Shine.

Atunci cand sunteti implicati intr-o relatie, lucrurile voastre sunt si ale partenerului. Dupa ce va despartiti insa, veti deveni colegi de apartament care trebuie sa imparta cheltuielile. Stabiliti de la bun inceput cine, ce si cat plateste.

Un alt sfat este sa dormiti fara fostul prieten. Daca in apartament exista un singur pat, atunci cel mai bine este sa investiti intr-o saltea. In plus, nu va aduceti noul iubit acasa prea curand.

Daca pana acum v-ati obisnuit cu partenerul si puteati sa va schimbati sau sa faceti baie cu usa deschisa, acum lucrurile trebuie sa se schimbe. Cel mai bine este sa trasati niste limite si sa respectati intimitatea celuilalt.

A.A.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii