“Targul care… rupe gura targului”, in acest weekend in Capitala   septembrie 28th, 2010

La targ vor participa si mesterii populari (foto: magiundetopoloveni.wordpress.com)

La sfarsitul acestei saptamani, bucurestenii vor avea posibilitatea de a savura diverse sortimente de zacusca, branzeturi dulci, sarate sau afumate, cascavaluri si multe alte bunatati traditionale romanesti.

In perioada 1-3 octombrie, in curtea Muzeului Taranului Roman va avea loc “Targul care… rupe gura targului”, informeaza Green Report. In cadrul evenimentului vizitatorii vor putea degusta mancaruri topolovenene si dobrogene, tochituri, sarmale de toate felurile si vinuri albe, rosii, negre, seci, demiseci si dulci, dar si vinuri din miere de albine.

Cei care sunt mari amatori de dulciuri au motive de bucurie, deoarece la targ vor gasi gogosi si gogosele, miere de albine, faguri de miere, polen, papanasi cu magiun de Topoloveni, prajituri de casa dupa retete din toata tara, turta dulce, cozonac si must.

Festivalul nu se rezuma doar la mancare, la eveniment luand parte si mesterii populari care vor incanta ochii vizitatorilor cu obiecte artizanale de ceramica, lut, lemn sau cu straie traditionale romanesti.

C.A.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii