Cavalerul modern, cuceritorul perfect   septembrie 28th, 2010

(foto: adevarul.ro)

Reprezentantele sexului frumos sunt atrase de barbatii care au anumite calitati, dintre acestea, bunele maniere avand un rol important. Din acest motiv, specialistii le ofera domnilor sfaturi despre cum sa se poarte ca adevarati cavaleri, avand ca modele celebritati precum Ashton Kutcher si David Beckham.

Este recomandat ca barbatii sa fie atenti cu persoanele de sex feminin din jurul lor. Deoarece stie cum sa ii poarte de grija, Ashton Kutcher este acum partenerul unei vedete care arata extrem de bine, mai exact Demi Moore, informeaza AskMen.

De altfel, manierele sunt importante. Femeile fug de barbatii care nu stiu sa spuna „multumesc” sau „te rog frumos”, dar si de cei carora nu le pasa decat de propria persoana.

David Beckham este cunoscut pentru gesturile sale romantice, iar domnii ar trebui sa invete cate ceva de la el. Fotbalistul i-a cumparat sotiei sale Victoria Beckham inele cu diamant, tablouri scumpe si a dus-o in calatorii surpriza.

Barbatii ar trebui, de asemenea, sa ia apararea partenerei lor asa cum face actorul Clive Owen. Mai mult, femeile sunt atrase si de cei care au o conditie fizica de invidiat si fac sport.

A.A.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii