Jurnalul unei relatii la distanta   septembrie 28th, 2010

Foto: ialashop.blogspot.com

Zicala „ochii care nu se vad se uita” nu este nicidecum o lege, totul depinde de circumstante si parteneri. Britanicii Hannah Bryce si Mark Thompson s-au intalnit in timpul universitatii, iar de trei ani au o relatie la distanta, ea locuind in Sussex, iar el in Liverpool.

Hannah pastreaza un jurnal in care noteaza toate momentele placute sau mai putin placute din viata lor, informeaza The Sun.

Chiar daca ea nu isi dorea o relatie serioasa, dupa prima intalnire Hannah si Mark au devenit de nedespartit. Pentru a reusi sa isi plateasca imprumuturile studentesti, tinerii au hotarat sa locuiasca fiecare cu parintii sai, numai ca ii despart mai mult de 500 de kilometri, desi au terminat universitatea de trei ani.

Din fericire, tehnologia ii ajuta sa treaca peste momentele grele, cei doi comunicand in fiecare zi. Mai mult, se intalnesc cat de des pot la jumatatea drumului, pentru o noapte romantica. La inceputul acestui an, tinerii s-au logodit si incearca sa gaseasca cea mai buna solutie pentru a fi impreuna cat mai mult timp.

L.M.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii