Mariaj inedit: Sotia creste copiii, sotul are liber la aventuri   septembrie 28th, 2010

Foto: captura site Daily Mail

O relatie cu totul deosebita, din multe puncte de vedere. O britanica a luat o decizie uimitoare la prima vedere. Michelle Chase si-a ingrijit sotul luni la rand pentru a-i salva viata. Odata vindecat, i-a dat barbatului sau un an de libertate in care sa incerce orice aventura posibila, timp in care ea a ramas acasa sa aiba grija de copii.

Nick Chase, de 39 de ani, a fost la un pas de moarte, iar acum, de fericire ca e din nou sanatos,  incearca sa experimenteze orice nebunie ii trece prin cap, titreaza Daily Mail.

Barbatul s-a scufundat cu rechinii in Malta, a locuit o perioada intr-un templu budist, a mers cu un tanc, a invatat sa conduca o motocicleta si s-a apucat de surfing.

„Cand ne-am casatorit, am luat decizia de a ramane asa, orice s-ar intamplat”, a spus Michelle. „Cred ca toti barbatii, daca nu chiar toti oamenii, trec prin criza varstei de mijloc, mai ales cand ajungi la 40 de ani si consider ca daca nu i-as fi acordat lui Nick aceasta oportunitate, ar fi fost extrem de deprimat”, a mai adaugat aceasta.

Michelle spune ca ii este dor de sotul sau, dar mentin contactul permanent prin intermediul Internetului si al telefonului. „Si copiii ii simt lipsa, dar Nick ii suna sau le trimite mesaje in fiecare zi si probabil vorbim mult mai mult decat o fac alte familii normale”, mai spune aceasta.

L.M.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii