REVISTA PRESEI MONDENE. Brigitte Sfat a plans ieri la divort. Sotii Roman, nedespartiti   septembrie 28th, 2010

(foto:taifuns.blogspot)

Idila cu Ilie Nastase a motivat-o pe Brigitte Sfat sa-si doreasca sa devina o femeie libera cat mai repede. Astfel  ea s-a prezentat ieri la tribunal pentru a divorta de interlopul timisorean Ovidiu Torj. Fostul sot a sunat-o sa-i spuna ca nu ajunge, dar nu acesta este motivul pentru care ieri a izbucnit in lacrimi pe treptele tribunalului, detalii aflam din Click. Mariajul lui Petre Roman cu Silvia Chifiriuc nu da semne sa se clatine, asa cum s-a zvonit. Cei doi s-au intors din Spania ieri unde au avut o vacanta de neuitat. Cum merge casnicia dintre cei doi, aflam din Ring.

Daca referitor la divort fostul sot nu are nimic de comentat, fiind de acord cu acesta, custodia fiicei lui, Sara in varsta de trei ani, este un motiv de tensiune si de emotie pentru cei doi parinti, relateaza Click.

„El a facut o plangere la Protectia Copilului ca fata nu este tratata corespunzator de mama. Trebuie sa vedem referatul facut de asistentii sociali care au vizitat-o pe mama Brigittei, unde statea micuaa Sara. Instanta va decide cui va rămâne copilul”, a declarat Tripona Murgu, avocata Brigittei.

Brigitte a fost insa vizibil afectata de aspectul custodiei micutei Sara si a izbucnit in lacrimi in fata tribunalului la gandul ca si-ar putea pierde fiica. „Poate sa stea si cu el, nu vreau sa creasca fara tata. Nu sunt absurda. Dar el nu are domiciliul in Romania si nu vreau sa imi caut copilul prin tari straine”, a spus printre lacrimi iubita lui Ilie Nastase.

Zvonurile ca Silvia Chifiriuc ar fi parasit domiciliu conjugal au fost dezmintite ieri de Petre Roman care a vrut doar sa puncteze sec: „Sunt numai neadevăruri”. Cei doi s-au intors ieri din Spania, unde au petrecut cu familia lui Petre Roman stabilita acolo, transmite Ring.
Sotii Roman au plecat mai pentru cateva zile la Bran, unde merg frecvent, fiind pasionati de munte. Desi inca nu a implinit varsta de un an ,„Micutului Petrus i-au cumparat deja un rucsac pentru urcarea pe munte, cu toate ca el abia acum face primii pasi, fiind transportat in spate de tatal lui.”, a povestit o sursa pentru Ring.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii