Ce o inspira pe Stella McCartney   septembrie 29th, 2010

Foto: velvetmagazine.ro

 

Fiecare designer celebru are o muza care-l inspira in crearea colectiilor sale. In cazul celebrei Stella McCartney nu exista numai o singura muza, ci mai multe, deoarece creatoarea marturiseste ca hainele ei sunt inspirate de femei, in general.

Stella McCartney descrie femeile ca pe cheia inspiratiei pentru viitoarea ei colectie, primavara/vara 2011, care va fi lansata in octombrie, informeaza Vogue.

„Femeile au fost intotdeauna inspiratia mea. In acest sezon vrem sa redefinim silueta. Cele mai multe femei au o personalitate controlata, retinuta, dar noi vrem sa imbinam distractia, spiritul tanar si senzualitatea – sa gasim o balanta intre cele doua tipologii”, a declarat celebrul designer.

McCartney dezvaluie ca debutul ei in designul de echipamente sportive si mai ales initiativa de a crea kiturile sportive ale echipei britanice ce va reprezenta tara la Jocurile Olimpice din 2012 a pornit de la faptul ca era dezamagita de echipamentele ce se gasesc pe piata echipamentelor sportive.

„Vreau sa le ofer femeilor ceva in care sa poata sa lucreze si in care sa se simta si bine. Nu vreau sa ma simt jenata de hainele pe care le port la sala de fitness, pentru ca am un echipament pentru femei, nu unul “tehnic” pentru barbati, si in acelasi timp vreau sa fie si ceva stilat”, a declarat McCartney.

D.G.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii