Cum se comporta cavalerul modern   septembrie 29th, 2010

(foto: adevarul.ro)

Daca in trecut reprezentantele sexului frumos preferau barbatii care sa plateasca la fiecare iesire in oras sau care sa le traga scaunul atunci cand vor sa se aseze, un studiu arata ca aceste lucruri s-au schimbat si ca nu se mai afla in topul preferintelor femeilor atunci cand se indragostesc.

Femeile se simt atrase de barbatii care le dau mesaje romantice, din cand in cand, fie pe telefon, fie pe retelele sociale, spune un studiu, citat de Daily Mail.

Mai mult, doamnelor le plac barbatii care duc gunoiul si stiu sa gateasca. Gesturi precum micul dejun sau cafeaua adusa la pat si grija purtata atunci cand partenera se simte rau sunt si ele in topul preferintelor.

42% dintre femei considera ca un adevarat gentleman nu s-ar referi la iubirea vietii lor ca fiind „cealalta jumatate”, iar 56% cred ca un barbat nu ar trebui sa le mentioneze niciodata pe fostele iubite.

Gentlemanul din trecut ar fi cumparat cadouri si felicitari periodic, ar fi platit pentru cina sau ar fi tinut geanta partenerei lor, insa cel modern plange fara sa se ascunda, baga benzina in masina sotiei, pune pe ipodul iubitei melodiile ei preferate si o lasa sa isi vada serialul favorit.

A.A.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii