De ce il iubim pe baiatul mamei?   septembrie 29th, 2010

Foto: avantaje.ro

 

Desi baietii foarte apropiati de mamele lor au o reputatie  proasta in randul tinerelor,  nu ar trebui sa ne grabim sa le punem etichete, deoarece am putea gresi. Studiile arata ca baiatul mamei poate fi un iubit sau un sot foarte bun.
E adevarat ca isi lauda mereu mamele sau ca fug la ele de cate ori au probleme, dar totusi baietii si barbatii care au relatii stranse cu mamele lor nu sunt asa de rai cum se spune in miturile care circula despre ei.

Un studiu al Arizona State University arata faptul ca baiatul mamei este un foarte bun communicator si se intelege mai bine cu iubita decat cel care are “cordonul ombilical taiat”.  In consecinta, barbatii atasati de mamele lor au mai multe sanse sa traiasca in relatii monogame, fericite, decat barbatii carora le lipseste legatura cu mama.

Dar ce anume il face pe baiatul mamei atat de talentat?

Acesti barbati au petrecut mult timp langa fusta mamei, incat au avut ocazia sa traga invataminte. Observand cum aceasta relationeaza cu oamenii si obtinand feedback de la ea in timp ce crestea, baiatul mamei rezista stereotipurilor masculine, cum ar fi agresivitatea si detasarea in relatii.

Citeste articolul in intregime pe ele.ro.

D.G.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii