REVISTA PRESEI MONDENE: Viitoarea sotie isi risca viata pentru Cabral. Alegerea Monicai Columbeanu   septembrie 29th, 2010

(foto: monitorulexpres.ro)

Dragostea face minuni si, uneori, le da un curaj de neimaginat partenerilor implicati intr-o relatie. Asta i se intampla si Andreei Patrascu, actrita de la Acasa Tv. Viitoarea sotie a lui Cabral s-a decis ca, de dragul acestuia, sa se apuce de sporturi extreme. Care este cea mai recenta pasiune ‘periculoasa’, cititi in Click. Si, la doar cateva zile dupa ce se zvonea ca se muta definitiv in America, pentru a-si vedea de cariera de model, Monica Columbeanu neaga categoric ca il va parasi pe Irinel Columbeanu, titreaza Libertatea.

Cand a cerut-o de sotie, dupa ce a anuntat acest lucru chiar in emisiunea pe care o prezinta la Acasa TV, Cabral stia ca Andreea Patrascu il iubeste. Dar mai ales ca are aceeasi pasiune pentru sporturile extreme, a se intelege carting, ATV si kiteboarding (zmeu). Desi sunt foarte periculoase, indeletnicirile datatoare de adrenalina sunt din ce in ce mai apreciate de tanata actrita. „(Andreea-n.r.) Nu se mai teme nici sa conduca singura un ATV pe carari de munte, chiar daca exista oricand riscul de a se rasturna in vreo prapastie”, titreaza Click.

„Cabral se chinuie sa stea linistit cateva minute. Daca provocarea nu include riscul de a-si rupe gatul, spatele sau dintii, nu este luata in calcul”, spune Andreea.

Vesti bune si din partea cuplului Monica-Irinel Columbeanu. La doar cateva zile de cand presa mondena anunta ca tanara a semnat un contract cu o importanta agentie de modele din Statele Unite, urmand sa se stabileasca acolo, Monica spune ca nu vrea sa isi paraseasca sotul, si asta chiar daca averea lui Irinel a scazut considerabil, noteaza Libertatea.

„In ciuda faptului ca s-ar putea muta definitiv in SUA, ea avand deja un apartament inchiriat in Los Angeles, ceea ce ar ajuta-o si mai mult in cariera, doamna Columbeanu refuza sa ia in calcul aceasta varianta, preferand sa faca naveta”, scriu jurnalistii citati.

“E minunat ceea ce mi se intampla, dar nu ma voi stabili in America. Am totusi un sot in Romania. Pentru mine, familia este foarte importanta. Nu-l las pe Iri”, a declarat Monica  Columbeanu.

C.S.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii