Sfaturi pentru ca relatia sa nu influenteze cariera   septembrie 29th, 2010

(foto: e-joy.ro)

Pentru a avea o cariera si o relatie solida in acelasi timp, poate fi uneori destul de solicitant. Specialistii spun insa ca a avea un partener stabil de viata este benefic si pentru cariera si dau cateva sfaturi pentru a face relatia sa functioneze.

Este recomandat sa prioritizati si sa le spuneti colegilor de serviciu si partenerilor ca atat cariera, cat si relatia reprezinta aspecte importante din viata dumneavoastra, recomanda Shine.

Astfel, daca ramaneti peste program nu inseamna ca va pasa mai mult de munca, iar o zi libera nu arata ca este mai importanta viata personala. De asemenea, este bine sa comunicati cu partenerul de cateva ori pe zi, atunci cand sunteti la serviciu, prin mesaje scurte sau retele sociale.

Cel mai bine este sa separati relatia de profesie pentru a avea succes in ambele. Asadar, atunci cand sunteti la serviciu, concentrati-va pe taskurile primite fara ca viata amoroasa sa fie un motiv de a va distrage.

Organizarea cum trebuie a timpului este foarte importanta. Incercati sa creati un echilibru. De exemplu, atunci cand stati peste program toata saptamana, planuiti sa iesiti undeva in weekend cu iubitul sau iubita.

Mai mult, un studiu arata ca oamenii care au o relatie de succes fac mai multi bani, sunt mai sanatosi, traiesc mai mult si sunt promovati mai des decat o persoana singura.

A.A.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii