“Buticul celebritatilor”, o campanie umanitara lansata de vedete   septembrie 30th, 2010

Foto: frumusetefemei.ro

 

Desi unele vedete poarta tinute de mii de dolari, nu stau pe ganduri cand e vorba sa renunte la ele pentru a-i ajuta pe cei mai putin norocosi. Sienna Miller si Victoria Beckham sunt doar cateva din celebritatile care vor dona haine din garderoba personala  in scopul strangerii de fonduri pentru o campanie de lupta impotriva cancerului.

Nume mari din domeniul modei si filmului au decis sa se alature campaniei Royal Marsden Cancer si sa deschida un magazin online, numit “Buticul celebritatilor”, unde vor fi comercializate tinute scumpe ale vedetelor participante, informeaza Vogue.

Stella McCartney, Meryl Streep si Elizabeth Hurley au hotarat sa-si scoata rochiile la licitatie pe eBay, pentru a-i ajuta pe suferinzii de cancer.

De asemenea, Victoria Beckham va dona o rochie din colectia personala, pe care a purtat-o la dineul de dupa prima ei prezentare de moda. Dar si celelalte vedete vor incerca sa doneze tinute cat mai speciale pentru a incasa sume cat mai mari de bani.

„Ca ambasador al campaniei Royal Marsden sunt incantata sa sprijin initiativa ”Buticul celebritatilor”. Munca noastra in aceasta campanie e foarte importanta atat pentru cercetare, dar si petru tratarea cancerului si e minunant ca putem folosi moda pentru a face acest lucru”, a declarat Alexandra Shulman, editor la revista Vogue.

D.G.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii