“Pizza mic dejun”, propunere pentru prima gustare a zilei   septembrie 30th, 2010

Foto: pizzadelicious.ro

 

Americanii sunt renumiti pentru faptul ca apeleaza foarte des la fast-food, hrana care are foarte multe calorii si grasimi. Desi o mare parte din populatie sufera de obezitate, proprietarii unui astfel de local au “inventat” un nou produs: o pizza pentru micul dejun.

Angajatii “Domino” din Ohio va invita sa incercati “pizza micul dejun”, acesta fiind primul restaurant fast-food din lume care introduce un astfel de produs in meniu, informeaza Daily Mail.

Proprietarii fast-food-ului au testat  ideea pe studentii care invata la Universitatea din Dayton, in apropierea localului ce ofera sortimentul de pizza pe baza de oua si branza, care costa doar 8 dolari.

In pret sunt incluse trei topinguri la alegere: sunca, ciuperci si bacon; carnati, ceapa si ardei verde sau ardei, ori ciuperci si ceapa, pentru vegetarieni. Desi se numeste “pizza micul dejun” acest sortiment e disponibil toata ziua, pizzeria fiind deschisa non-stop.

“Stiu ca suna ciudat sa auzi cuvintele mic-dejun si pizza in aceeasi propozitie, dar e un produs bun. Daca vanzarile merg bine “pizza micul dejun” va fi introdusa si in alte fast-food-uri”, a declarat Tristan Koehler, proprietarul francizei.

D.G.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii