Liz Hurley, diva in rosu (FOTO)   septembrie 30th, 2010

Foto: acasa.ro

Frumoasa actrita britanica Liz Hurley a stiut intotdeauna cum sa atraga atentia, ori de cate ori a avut o aparitie publica. Iar la evenimentul caritabil “Estee Lauder Breast Cancer Awarness” de la New York, vedeta a stralucit din nou intr-o tinuta impecabila.

Culoarea rosie a rochiei, dar si corpul de invidiat al actritei au fost indelung admirate de cei prezenti la manifestare, titreaza Daily Mail. Hurley a devenit imaginea Estee Lauder de foarte multi ani si este total dedicata campaniilor desfasurate pentru informarea privind cancerul la san.

Liz, impreuna cu Evelyn Lauder, faimoasa filantropista ce a inventat cunoscuta fundita roz in batalia impotriva cancerului, sunt organizatoarele a numeroase astfel de evenimente.

Iar in octombrie, pentru comemorarea femeilor disparute din cauza nemiloasei boli, cele doua doresc sa aprinda in 24 de ore luminile a 40 de monumente si cladiri faimoase din lume, Taj Majal din India, turnul Kuala Lumpur din Malaysia si Empire State Building din New York fiind doar cateva din acestea.

Pentru fotografii click AICI.

L.M.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii