Roberto Cavalli a sarbatorit 40 de ani de activitate cu o petrecere de doua milioane de dolari   septembrie 30th, 2010

Foto: wikipedia

 

Designerul Roberto Cavalli stie cu siguranta cum sa asigure succesul unei petreceri. Celebrul creator a sarbatorit 40 de ani de activitate in lumea modei si a organizat un eveniment spectaculos la care a invitat cele mai celebre modele, dar si nume sonore din muzica sau film.

Heidi Klum, Leona Lewis si Natalia Vodianova sunt doar cateva din starurile care au acceptat invitatia lui Roberto Cavalli si au petrecut alaturi de marele creator la Paris, oras in care se desfasoara in prezent si Saptamana Modei, informeaza Daily Mail.

Modelele Heidi Klum, Natalia Vodianova si Bar Refaeli au purtat toate tinute stralucitoare semnate de Cavalli, pentru  a-l celebra pe Cavalli, care se presupune ca a platit doua milioane de dolari pentru aceasta petrecere extravaganta.

Vodianova  a fost cea care a lansat show-ul aniversar de 40 de ani de activitate Cavalli. Inca de saptamana trecuta, la Milano, ea a defilat pe podium cu haine din ultima colectie a designerului, primind intre 67.000 si 94.000 de dolari pentru acea aparitie, dar si pentru a participa la petrecerea din Paris.

Taylor Swift si Rachel Bilson au fost prezente atat la petrecerea din capitala Frantei, cat si saptamana trecuta la show-ul de la Milano. Rachel si-a evidentiat silueta uimitoare cu o rochie cu animal print, la care a accesorizat un clutch rosu.

Leona Lewis a fost o alta vedeta care a venit sa-l sarbatoreasca pe creator, deoarece se declara o mare fana a lui.

“Moda merge mana in mana cu muzica, iar Roberto m-a incurajat foarte mult, asa ca acum vreau sa-i intorc sprijinul. “, a declarat cantareata.

Pentru fotografii click AICI.

D.G.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii