Strategie: Magazinele de haine schimba masurile pentru a flata femeile   septembrie 30th, 2010

Foto: unica.ro

 

Orice femeie e incantata sa poarte haine cu cateva marimi mai mici. Proprietarii magazinelor stiu asta si incearca sa-si multumeasca clientele, schimband masurile hainelor. Femeile sunt extrem de fericite ca poarta tot masura 40, in ciuda faptului ca s-au ingrasat cu cateva kilograme.

Potrivit unui studiu, foarte multe lanturi de magazine si-au schimbat in secret masurile la haine, informeaza Daily Mail. Unele au adaugat aproape patru centimetri in talie, la solduri sau la bust.

Dar acest lucru nu e neaparat bun. Femeile nu mai stiu ce masuri sa aleaga cand merg la magazin, deoarece la fiecare comerciant sunt alte masuri. Cercetatorii spun ca noua din zece femei considera ca e foarte enervant

De exemplu la o firma talia la marimea 40 are 75 de centimetri, iar la alta aceeasi masura are taliei cu patru centimetri mai mica. Peste 1000 de magazine din lume care apartin unei firme britanice au marit hainele cu cativa centimetri fata de rivalii lor pentru a-si creste vanzarile.

Aproape sase femei din zece probeaza acelasi articol, insa cu marimi diferite pentru ca nu stiu ce sa aleaga. Jumatate din aceste femei se plang de faptul ca pierd prea mult timp in cabina de proba.

Pentru a evita sa petreceti prea mult timp proband aceleasi haine trebuie sa va cunoasteti foarte bine masurile corpului, dar si sa incercati sa verificati marimile magazinelor, si in timp sa stiti ce tip de masuri practica.

D.G.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii