Nava extraterestra observata de un britanic   octombrie 1st, 2010

Foto: captura site Metro

 

In ultima vreme povestile cu OZN-uri au devenit din ce in ce mai frecvente. Locuitorii  unui orasel din Marea Britanie sunt convinsi ca exista nave extraterestre, mai ales dupa ce un localnic a suprins pe camera video un obiect zburator ciudat, de forma cilindrica.


Bob Atkins a surprins accidental un obiect zburator de pe cer, in timp ce isi filma cainele ce se juca in curtea casei sale din Cumbria, informeaza Metro.

Atkins a vizionat filmuletul cu incetinitorul si a vazut destul de clar forma obiectului, iar acum e convins ca era un OZN.

Expertul  Pat Regan crede ca obiectul ar putea face parte dintr-un proiect militar sau chiar  ar putea fi o nava extraterestra.

“Mereu in Cumbria s-a vorbit despre activitatea extraterestrilor. Am fost uimit sa vad forma obiectului fotografiat de Bob – e perfect cilindric.”, a declarat Regan.

“Apare in videoclip doar o secunda si trebuie sa pui pauza in timp ce vizionezi pentru ca la viteza normala se vad doar patru flash-uri negre pe ecran.”, a adaugat barbatul.

D.G.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii