REVISTA PRESEI MONDENE: Irinel Columbeanu, material didactic. Carcotasul Huidu doarme la birou   octombrie 1st, 2010

(foto: 7est.ro)

Din presa mondena de vineri aflam ca Monica Columbeanu are planuri mari cand vine vorba de cariera. Nu e vorba doar de contractul semnat recent cu o celebra agentie de modele din America, ci de un proiect propriu, in domeniul televiziunii. Pentru care se bazeaza pe ajutorul sotului sau, Irinel, ca… „material didactic”. Detalii, in Cancan. Din Libertatea aflam ca, din cauza ca are foarte mult de munca, Serban Huidu a ajuns sa doarma la birou, intr-un hamac,  fara sa mai treaca pe acasa.

Intorcandu-ne la Monica Columbeanu, aflam ca tanara a lansat „Fabrica de vedete”, ce se vrea a fi o scoala unde tinerele vor putea invata cum sa se comporte si cum sa arate cat mai bine in lumina reflectoarelor. Pentru a-si asigura succesul afacerii, Monica intentioneaza sa le aduca studentilor invitati celebri, de la care sa poata invata tainele „meseriei de vedeta”. „Primul pe lista Monicai este sotul ei, Irinel, pe care l-a transformat in material didactic fara sa stea pe ganduri. Desi de multe ori a incercat sa ramana o persoana discreta, acesta va fi nevoit acum sa dea socoteala in fata unei clase de fete curioase, care doresc sa devina si ele celebre”, noteaza jurnalistii de la Cancan.

Zilele sunt scurte, iar el are emisiuni de dimineata devreme pana seara foarte tarziu, asa ca a descoperit o solutie „de compromis”. Carcotasul Huidu a gasit o metoda ingenioasa pentru a prinde un strop de odihna:  a ajuns sa doarma la birou, dupa ce-si termina munca, fara sa mai treaca pe acasa. Realizeaza emisiuni la radio, de luni pana vineri, apoi, o data pe saptamana filmeaza „Cronica Carcotasilor” la Prima Tv, dar si un top la Kiss FM. Asta pe langa alte proiecte care il tin extrem de ocupat.

„Serban Huidu si-a instalat un hamac in birou si de multe ori doarme acolo. Motivul nu e vreo cearta conjugala, ci faptul ca volumul de munca il obliga sa petreaca mai mult timp la serviciu decat acasa”, titreaza Libertatea.

C.S.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii