Toyota: Piata auto romaneasca va creste de abia in T4 2011   octombrie 1st, 2010

Piata auto din Romania are nevoie de trei-patru ani pentru a ajunge din nou la nivelul din 2009, iar primele semne de crestere se vor inregistra de abia in ultimul trimestru din 2011, considera Nicoleta Gerea, directorul de vanzari si dezvoltare retea Toyota Romania.

Previziunile Toyota au la baza prognozele economiei romanesti. “Din 2000 si pana in 2010 se observa o corelare intre cresterea economica si industria auto. Atata timp cat toate prognozele pentru la anul raman in zona gri in ceea ce priveste economia Romaniei, cel putin pentru primele doua trimestre, ne asteptam ca si piata auto sa aiba un declin. Pentru ultimul trimestru din 2011 institutiile financiare au prognozat o crestere, de aceea ne asteptam ca si piata auto sa inceapa sa isi revina, dar sigur cu un trend mai lent decat economia”, spune Gerea, citata de wall-street.ro.

In 2014, Toyota Romania ar putea vinde circa 100 de masini hibride Auris, model lansat in septembrie pe piata romaneasca la un pret de 24.000 euro cu TVA pentru modelul de varf cu echiparea Sol. (11:30)

G.D.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii