A nascut in mijlocul oceanului, in plina furtuna   octombrie 2nd, 2010

Foto: captura site dailymail.co.uk

Poate ca multi superstitiosi ar spune ca numarul 13 aduce doar necazuri. Dar pentru un baietel american care s-a nascut pe data de 13 septembrie, este fara indoiala o zi cu noroc, pentru ca a reusit sa supravietuiasca unei furtuni pe ocean.

Parintii micutului Bearing Linville se aflau la bordul unei mici ambarcatiuni, incercand sa ajunga in Key West, din Jacksonville, Florida, informeaza Daily Mail.

La aproape 50 de kilometri de la plecare, acestia au fost surprinsi de o furtuna, iar spaima la vederea valurilor tot mai mari au declansat travaliul viitoarei mamici, Carden Linville. Singuri pe apa, fara nicio speranta de ajutor, iubitul femeii, Jerry Linville, s-a luptat cu apele pentru a-si aduce familia nevatamata la tarm.

Pe certificatul de nastere al micutului, la locul nasterii e specificat simplu „pe mare”. Parintii l-au botezat pe cel mic „Bearing”, dupa sistemul de navigatie pe care il aveau la bord, pentru ca acesta a fost singura modalitate in care au reusit sa localizeze coordonatele locului nasterii.

L.M.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii