Painea cu smantana transforma un sandwich intr-o gustare speciala   octombrie 2nd, 2010

Foto: wordpress.com

Sandwich-ul pare un preparat banal, la indemana oricui. Nu si in cazul in care, in locul celor doua felii clasice de paine e folosit un produs cu adevarat deosebit, realizat din smantana proaspata.

De obicei, stim ca painea poate fi de mai multe feluri – alba, neagra, cu seminte si poate avea diferite forme, noteaza guardian.co.uk. Insa ce poate fi mai placut intr-o zi rece de toamna decat mirosul si gustul painii proaspat scoase din cuptor, cu atat mai mult cu cat imaginatia lasa loc unor retete inedite.

Iar o idee deosebita de aluat este cel cu smantana, care va fi pe placul si celor mai pretentiosi gurmanzi. Pe langa smantana rece, aveti nevoie de doua linduri de sare, doua de zahar, un pliculet de drojdie si 550 de grame faina alba.

Aluatul astfel preparat se va transforma intr-o paine frageda, cu o crusta aurie si crocanta, fiind cea mai buna alegere pentru sandwichurile pentru un weekend autumnal.

L.M.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii