REVISTA PRESEI MONDENE – Secretul casniciei Andreei Esca. Indragostita Anda Adam, deghizata la mall   octombrie 2nd, 2010

(foto: intrefete.ro)

Prezentatoarea Stirilor ProTv, Andreea Esca, are una dintre cele mai frumoase si mai invidiate casnicii din randul vedetelor autohtone. Care este secretul mariajului ei de zece ani cu Alexandre Eram, aflati din Cancan. Cat despre cantareata Anda Adam, se pare ca aceasta si-a dorit sa ia o pauza de la statutul de persoana publica, alegand sa se „deghizeze” pentru o iesire la mall, cu iubitul ei.

Revenind la fericirea cuplului Esca-Eram, se pare ca micul secret al longevitatii cuplului lor sta in faptul ca atat Andreea, cat si sotul ei, Alexandre, isi propun sa realizeze cat multe lucruri impreuna. Aici incluzand iesirile mondene, cand cei doi aproape ca nu concep sa onoreze o invitatie la un eveniment fara sa apara amandoi, pe cat posibil si impreuna cu cei doi copii, Alexia si Aris. „Paparazzii revistei Spy au fotografiat-o recent pe vedeta Pro TV in fata unei terase, unde luase masa impreuna cu familia – in formula completa – dar si cu trei prieteni. Episodul este ceva obisnuit in viata Andreei Esca, care face tot posibilul sa nu-si neglijeze nici copiii si nici partenerul de viata”, titreaza Cancan.

Cat despre Anda Adam si iubitul ei, Victor Slav, lucrurile merg la fel de bine. Cei doi sunt impreuna de aproape patru ani si par extrem de fericiti. Adam si Slav au fost zariti recent la mall, unde au iesit sa vada un film. Ce a surprins, insa, a fost faptul ca Anda a parut sa vrea sa se ascunda de fani, alegand sa poarte pe cap o gluga de la o bluza sport. „Cantareata isi trasese gluga de la jacheta pe cap, umbland acoperita in incinta mallului. Sa fie oare pentru ca ii era teama sa nu o recunoasca fanii si sa-i ceara autografe?”, se intreaba jurnalistii Cancan.

C.S.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii