Tom Hanks va lansa o serie de desene animate educative   octombrie 2nd, 2010

Foto: crushable.com

Actorul american Tom Hanks va lansa la inceputul anului viitor o noua serie de desene animate destinata exclusiv mediului online, care va trata teme sociale precum consumul de energie sau libertatea informatiei, potrivit “The Independent”.

Numele seriei este “Electric City” si este realizata in parteneriat cu “India’s Reliance Big Entertainment”, care a investit aproximativ 825 de milioane de dolari. Proiectul contine episoade de cate trei minute care vor fi prezentate in 20 de serii iar Tom Hanks isi doreste ca franciza sa se poata dezvolta in asa fel incat sa cuprinda si romane sau  jocuri video.

Tom Hanks este un actor, regizor si producator de film american, castigator a doua premii Oscar la categoria “Cel mai bun actor” in peliculele “Philadelphia” si “Forrest Gump”). In prezent, Hanks are cele mai mari incasari din filme, atat in SUA (3,3 miliarde de dolari), cat si in lume (aproximativ 6 miliarde de dolari).

Actorul mai este cunoscut publicului si pentru rolurile sale din “Saving Private Ryan”, “You’ve Got Mail”, “Cast Away” sau “The Da Vinci Code”.

C.C.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii