Delicii de toamna pe baza de ciuperci   octombrie 3rd, 2010

(foto: revistaioana.ro)

Ciupercile contin vitamine si minerale esentiale pentru functionarea organismului. Pe langa acest beneficiu, aceste legume constuie un bun substitut pentru carne. Astfel, din aceste ingrediente pot fi preparate retete delicioase si sanatoase.

Gustul ciupercilor salbatice este extrem de gustos si puternic, asadar pot fi consumate in starea lor naturala, fara a le adauga alte condimente. Daca doriti totusi, le puteti folosi ca garnitura pentru diverse preparate, avand aceleasi proprietati precum vanatul sau carnea de vita, recomanda Telegraph.

Din aceste legume se mai poate prepara un sos delicios, cu smantana. De asemenea, pot fi adaugate si la orez sau omleta. Este recomandat sa gatiti ciupercile in ulei fierbinte, apoi sa reduceti temperatura si sa adaugati unt pentru aroma.

Ciupercile pot fi consumate inabusite, fierte sau pregatite pe gratar.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii