Improvizeaza un centru Spa in propria casa   octombrie 3rd, 2010

(foto: femeiastie.ro)

Cand vor sa se destinda pentru cateva minute, dar nu au suficient timp liber pentru a merge la un centru specializat, reprezentantele sexului frumos pot improviza un astfel de spatiu in locuinta proprie.

Urmand cateva sfaturi, se poate obtine o ambianta relaxanta de tip Spa in propriul apartament.

Atentia la detalii este extrem de importanta. Folositi o banda speciala pentru relaxarea muschilor gatului, pe care o incalziti la cuptorul cu microunde timp de doua minute, pe care o aplicati atunci cand intrati in cada. Intre timp, asigurati-va ca aveti la frigider masca speciala cu gel, pentru ochi, recomanda Shine.

Pentru un miros ca la Spa, aprindeti lumanari parfumate. Cele mai linistitoare arome sunt eucaliptul, levantica si lamaia.

Muzica este si ea esentiala pentru o atmosfera calma, asadar creati un playlist cu jazz sau R&B linistitor, melodii clasice sau orice piese care va relaxeaza.

Va puteti prepara singure produse cosmetice din legumele din frigider. Sau, dintr-un ou amestecat cu miere obtineti o crema hidratanta de fata. O alta reteta ar fi sa amestecati pulpa de ananas sau papaya cu miere sau ulei de masline.

Dupa ce terminati cu tratamentele, relaxati-va la o ceasca de ceai sau un pahar de vin rosu, in timp ce cititi o carte.

A.A.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii