Vacanta pe o insula a blondelor   octombrie 3rd, 2010

(foto: captura site BBC)

Deranjata de glumele la adresa inteligentei blondelor, o lituaniana a hotarat sa puna bazele unei afaceri conduse doar de reprezentante ale sexului frumos cu parul in nuanta respectiva. Dupa ce compania sa de software a avut mare succes, acum femeia isi doreste sa conduca o insula, bazata pe aceleasi principii.

Giedre Pukiene vrea sa organizeze un spatiu special de vacanta, pe o insula din Maldive. Firma pe care o conduce deja femeia planuieste sa angajeze doar blonde, care sa ii serveasca pe turisti si chiar sa piloteze avioanele cu care acestia vin pe insula, informeaza BBC.

Giedre spune ca firma ei primeste orice angajati, indiferent de sex, varsta, religie sau culoarea parului. „Cand femei cu parul inchis la culoare lucreaza aici, sunt inconjurate de aceste blonde superbe, asadar ajung si ele sa isi vopseasca sau decoloreze parul”, a declarat lituaniana.

Compania lui Pukiene, „Olialia”, nu produce doar software, ci si mancare, bautura si muzica, urmand ca in 2015 sa lanseze si proiectul din Maldive.

A.A.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii