Domino gigant din saltele, demn de Cartea Recordurilor   octombrie 4th, 2010

(foto: captura site Daily Mail)

Nu mai putin de 400 de oameni si-au dorit sa contribuie la doborarea unui record mondial, intr-o incercare inedita. Fiecare a tinut cate o saltea pentru a forma cel mai mare domino uman din lume. Pentru ca prabusirea in lant a pieselor sa le reuseasca, participantii au avut nevoie de patru luni de pregatire. Acum britanicii asteapta confirmarea reusitei din partea ofocialilor Guinness Book.

Cel care a organizat intregul eveniment este Andrew Waters, reprezentantul unei firme de saltele. Barbatul asteapta confirmarea oficiala ca au intrat in Cartea Recordurilor dupa ce au creat domino-ul din 400 de oameni, informeaza Daily Mail.

„A trebuit sa improvizam. (Oamenii din –n.r) Primele doua randuri care au cazut si-au ridicat saltele si sa fuga cu ele la capatul domino-ului. De fapt, toate aceste lucruri au facut jocul mai incitant”, a declarat Andrew.

Pentru a infrange recordul americanilor care au doborat 380 de saltele, britanicilor le-a luat aproape patru minute. Daca voluntarii s-au distrat, angajatii firmei au trebuit sa stea peste program pentru a realiza obiectele necesare pentru domino.

Pentru fotografii, click AICI.

A.A.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii