Masajul cavitatii bucale reduce considerabil ridurile   octombrie 4th, 2010

Foto: rfb.ro

 

Pentru femeile care credeau ca botoxul e singura cale de a scapa de semnele trecerii timpului, britanicii au inventat acum o noua metoda care promite aceleasi rezultate, insa fara a fi nevoie de operatii sau injectii, ci doar de un simplu masaj facial.

Puteti spune adio ridurilor, pielii uscate si petelor de pe ten deoarece englezii au inventat un masaj care va scapa de toate aceste “defecte”, si desi  metoda e putin  dureroasa, vedetele nu ezita sa apeleze la ea, informeaza Daily Mail.

“Tehnica Bucala” e un tratament revolutionar ce are efecte asemanatoare cu cele ale operatiilor estetice. Daca majoritatea masajelor faciale  ofereau doar o curatare si  o hidratare temporara, tehnica bucala promite efecte imediate si de lunga durata.

Aceasta metoda presupune masajul in interiorul gurii pentru a relaxa musculatura faciala, deoarece aici se acumuleaza tensiunea si stresul. Ajuta la circulatia sangelui si la oxigenarea pielii, ceea ce inseamna ca tenul este mai fin si defectele dispar.

Partea mai putin frumoasa e ca aceasta metoda e foarte dureroasa, dar asta nu insemana ca vedete ca Keira Knightley, Scarlett Johansson sau Kate Moss nu au incercat-o.

In Marea Britanie masajul cavitatii bucale e practicat de Nichola Joss, printre clientii careia se numara si Angelina Jolie si Kate Winslet.

“Totul tine de intarirea si tonifierea muschilor, ii aducem unde ar trebui sa fie”, a declarat Nichola.

Maseuza spune ca durerea difera la fiecare pacient, in functie de cat e de stresat.

« Cu cat esti mai stresat cu atat te doare mai rau. E incredibil cat de mult stres se acumuleaza in jurul liniilor maxilarului », a declarat Joss.

 D.G.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii