Mituri despre barbati si sex   octombrie 4th, 2010

Foto: citynews.ro

 

Se spune ca barbatii pot face sex oriunde si oricand, ca sunt romantici doar cand vor sa convinga o femeie sa se culce cu ei sau ca se gandesc la sex o data la 7 secunde. Multe dintre aceste fraze cliseu sunt doar mituri devenite cunoscute de toata lumea, desi s-ar parea ca nu au niciun sambure de adevar.Aflati care este adevarul in legatura cu miturile despre sex:

Mitul 1. Barbatii fac sex cu oricand si oriunde!

E cam exagerat sa spui asa ceva! Starea emotionala a unui barbat  il influenteaza foarte mult din punct de vedere sexual. Gradul lui de excitare si dorinta sexuala sunt influentate de starea pishica in care se afla. Daca a avut o zi stresanta, obositoare sau plina de esecuri, este putin probabil sa aiba chef de sex.

Modul sau de viata, dorintele, nevoile si chiar si felul in care priveste el relatia pe care o are cu partenera, il influenteaza din punct de vedere sexual. Deci nu te mai gandi ca daca e barbat are oricand chef de sex!

Mitul 2: Barbatii sunt romantici numai cand vor sa isi multumeasca partenera!

Este un mit usor de distrus. Ce-i drept, e adevarat ca unii barbati sunt romantici doar cand vor sa cucereasca o femeie.  Dar sunt si barbati care se folosesc de romantism pentru motive ca:  sex, imbunatatirea relatiei de lunga durata cu partenera sau pur si simplu pentru a mentine o relatie sanatoasa.

Mitul 3: Barbatii prefera sa fie ei primii care iau initiativa cand vine vorba de sex

Serios? Multe studii arata ca barbatilor le place la nebunie cand partenerele lor le sugereaza ca ar vrea sa faca sex cu ei. Le place sa fie sedusi de femei.

Cititi articolul in intregime pe perfecte.ro.

D.G.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii