Rusia: S-a sinucis fostul sef al serviciului de informatii al Internelor   octombrie 4th, 2010

forum.hyeclub.com

Generalul in retragere Viktor Cevrizov, fost director al serviciilor de informatii ale fortelor Ministerului Afacerilor Interne ale Federatiei Ruse, s-a sinucis, astazi, la Moscova, informeaza Le Figaro.

Potrivit unui inalt responsabil din minister, generalul s-a sinucis prin impuscare pe scara imobilului din Moscova unde locuia, iar parchetul a anuntat deschiderea unei anchete pentru lamurirea circumstantelor in care s-a produs  evenimentul.

Rude apropiate ale generalului spun ca acesta, in varsta de 62 de ani, nu dadea semne de depresie si nici nu a lasat un cuvant de adio pentru a-si motiva gestul. Cevrizov, care suferise o comotie cerebrala in 1999, in timpul celui de-al doilea razboi din Cecenia, era pensionat inca din 2002.

Acest incident survine la cateva luni de la moartea misterioasa a generalului Iuri Ivanov, director-adjunct al serviciilor de informatii militare ruse (GRU), care s-a inecat in Siria in luna august.

In ceea ce il priveste pe Cevrizoz, acesta a comis gestul sinucigas folosind un pistolet marca Makarov, arma pe care o primise cadou de la colegi in ziua iesirii sale la pensie. (O.M.)

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii